Om oss i flocken

fredag 25 maj 2012

Livet leker

Blev inget mer inlägg igår - blev för sent..! Först trimma och planera, sen hem och packa och vänta på the rest of the crew! När alla var hemma hos oss och hade packat så åkte vi vidare mot Himlabadet och relaxen! Kostade 220:- att gå in men shit va värt! Fyra olika bastu, en varm bubbelpool inne, en kall pool inne och en rätt stor buddelpool ute på terassen! Så jäkla underbart att bara sitta där och ta det lugnt! Fanns även möjlighet att köpa drinkar, vin, cider öl osv och dessutom äta middag i en del av relaxavdelningen! KANON!

När vi kom in så fick vi även veta att det var fritt fram att vara på badhusets äventyrsbad.. SCOORE sa jag och Amanda som ville åka rutschkana ;) Hehe, man ska bevara barnasinnet! Killarna vägrade följa med så vi fick vara barnsliga för oss själva. Spurtade upp i tornet där alla kanor hade sin start. Högt upp, ofc! Fanns två att välja på - en mellan läskig och en superläskig enligt den teckande uttern som fanns över hela äventyrsbadet och upplyste om olika saker. WHO CARES ABOUT A FUCKING TECKNAD UTTER?! Superläskig in my ass! Jag och Amanda hoppade ner i hålet som redan innan start såg tveksamt brant ut, men men vad kan hända? ... ... Det fick vi veta. Fy fan. Känns som att kanan gav tillbaka för min kaxiga attityd! Det var alltså raktner i 20 sek typ och det gick så jävla fort och det sprutade så oerhärt mycket vatten att du varken såg eller kunde andas (typ). Jag åkte först så jag såg när Amanda kom fram. Skräckslagen blick och panikskratt var vad vi kunde åstadkomma när vi hade stannat. Herregud.. Efter det åket blev det lugn tur i en segare kana med ringar. Haha!

Efter ett tag tillbaka på relaxavdelningen så gick vi till duschen för att sen åka hem! Blev ett stop på MAXi för inhandling av efterrätt och lite annat!

Hemma grillade vi kött och grönsaker och värmde god sås! Och medans vi väntade invigde vi vår nya trädgårdsmöbel! Superfin! Riktigt härligt, men eftersom middagen inte var klar för ens 22.00 så blev det middag inne!
Till efterrätt blev det chokladfonue med första frukter - banan, jordgubbar, mango och ananas! Så oerhört gott, mums! Det och en bra film fick avsluta kvällen och veckan med sällskapet av Amanda och Martin!
Det blev även firandet av Martins 20e födelsedag och att han klarade väktarprovet och nu fått jobb som väktare i Sundsvall! GRATTIS bästa Martin!

Idag vaknade vi när par nummer 2 åkt, men tog ut ett fat med frukt (de vi inte orkade äta igår) och myste på altanen! Sådär lagomt varmt kl. 8 på morgonen <3 Supermys med min bästa kille, underbart!

Resten av dagen har jag jobbat och badat två av tre hundar i sjön! Rex har gått in i fällperiod två och beövde verkligen ett ryck! Så de fick han!

Nu sitter vi som vilken Svensson som helst och titta på Let's Dance, snart blir det sängen för hela familjen Sporrong/Näslund! Natti :)
/Tinan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar