Om oss i flocken

torsdag 18 oktober 2012

X2000

Just nu går tiden alldes för fort.. Äckligt fort. Tiden rinner iväg.. Jag håller på att lära mig att släppa taget om kontrollen och ta de lugn så just nu är jag ett ånglok och allt annat X2000. Känns som "avgiftning", but stil.. En pusselbit kvar! Men det känns otroligt skönt! Har hunnit ALLT jag ska göra varje dag och med råge kunna tagit det lugnt OCKSÅ. Man undrar vad fan man höll på med innan när man stressade som en galning och ändå inte hann nått? Hm! Hoppas man kan hålla sig på samma spår när grabbarna grus kommer hem också!

Tre hundar på trimmet idag, känns som att det kommer bli en seeeg dag.. Alla hundar väldigt utspridda och jag tror att det är rätt lättsamma hundar! Efterjobbet blir det fredagsprommis in the woods med brudarna innan vi ska hem och ladda upp för morgondagens tävling! Herregud.. Tävling IMORGON! Ska bli grymt kul känner mig TAGGAD inför morgondagens tävling! Känns som att vi kan koncentrera oss på att GE ALLT jämfört med de första tävlingarna när man måste koncentrera sig på att lyssna (nu vet man så väl vad som sägs och ska sägas), hålla energin upp i hunden, säga rätt saker, hålla ihop hunden osv. Nu är vi så inkörda i LKL3 så det här borde gå bra! Blir ju skitpinsamt nu om vi failar totalt! ;) MEN, det är sånt som händer!

Nu är det en vecka och en dag sen Rikard åkte och det är lika länge kvar! Rikard hämtar upp mig i Enköping efter nästa helgs kursande! MYSIGT!

Ninja börjar bli lite.. rund! ;) SÅ, efter lydnaden har lagts på hyllan så blir det FYSTRÄNING för den damen! Drag, drag, drag! Snart kommer snön och då blir det en fys-vinter utan dess like! Agility minst 1 dag i veckan och drag 1-2 dagar i veckan (och lydnad)! Hoppas att skidspåret som ligger 2km från huset blir bättre i år! Man blir ju måttligt bortskämd när man åker på Södra Berget där tre gubbar jobbar heltid för att se till att spåren är fina(!!!!). SÅ, spåret som ligger bara en liten bit bort är ett "vanligt" elljusspår som INTE körs med pistmaskin utan skoter med släp! Men än så länge är det bart och perfekt springväder nu när sommarvärmen är bortblåst!

Nu ska vi fixa frukost här hemma! Ha det gott och trevlig helt allihop!
/Tinan

2 kommentarer: