Om oss i flocken

söndag 7 oktober 2012

Lydnad innan Drag

Var bara tvungen att åka ner på vår lilla lydnadsplan och träna innan vi gav oss ut i dragspåren. När vi kom ner stod två tjejer och sparkade boll och det störde väll lite i början men bra att träna med störning, efter en minut var dom glömda trotts sparkandet! Hon kändes het och det kändes bra! Fria följet var sådär, hon ser alltid sådär slö ut.. Allt som går långsamt är trååååkigt! Men är nöjd, fina raka avslut!
Filmade apporteringen också MEN kastade apportbocken utom synhål för kameran VARJE gång så ja.. inte mycket att se ;) Rutan gick kalasbra! Filmade inte allt men har laddat henne genom att ta henne i nackskinnet (en grej vi gör i agilityn som gör att vad jag än säger efter det så har hon full gas.. mycket mystiskt men sant). Har börjat dra ner och minska retningen i nackskinnet för att behålla fart ut! Kändes jättebra!
Haha.. Har ju lagt upp filmerna och såg sen att min snygga vurpa kom med! Höll på att slå ihjäl mig när jag skulle belöna! Halt som tusan också stövlar på de - KANON ;) SÅ, den bjuder jag på! Som tur va blev det varken face- eller ass-plant ;) Bjuder också på Agnes skönsång i bakgrunden.....




Imorgon blir det förmodligen Matfors för lydnad with the kelpie-crew ;) Kuligt kuligt! På tisdag rullar vi till Härnösand för att träna med Emelie och Zwierki och på onsdag blir det kickbike premiär för Jenny och Therese ;) Trevlig vecka med andra ord! Ninja ska få vila fredag och lördag så genrepet blir på TORSDAG :) Hoppas att vi presterar bra på söndag så vi har trevliga nyheter att berätta för sponsorerana som vi ska träffa då, hehe ;)

Nu blir det te och soffmys <3

/Tinan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar