Om oss i flocken

söndag 14 oktober 2012

Nästa äventyr!

Nästa helg är det ju som sagt också tävling! LK3 på Matfors BK och jag HOPPAS att vi tar vårt sista förstapris för LP3! Hade varit så skönt att kunna fokusera helt på elitmomenten under vintern! Men har en back-up-plan med Timrå-tävlingen i november! :) Hon kan ju alla moment och det känns bra på planen så vi borde fixa det om inget oförutsätt händer! Men de kan de ju iofs göra! Men idag kände jag verkligen att när vi till och med klarar det med den värsta tänkbara störningen så känns de härligt! Vi är ett stabilt team! Och vi är inte de bästa vi kan bli än! Vi är så bra som vi är just nu och någonsin skulle kunna vara nu. Men vi kan bli bättre och det känns jätte roligt och spännande!

Så, vad ska vi träna på nu i veckan då?

  • Frittfölj! Det behöver man alltid träna på och vi ska lägga mest fokus på vändningar och halter. 
  • Rutan ska nötas ännu mer! 
  • Metallapporteringen, tempot ska UPP!
  • Fjärrdirigering! Med mer störning och längre avstånd! 
De är ALLT och jag ska lova mig själv att inte nöta massor av de som hon kan! Nu lägger vi krut på våra svagheter och peppar med våra starka sidor! Känns jättekul! Och som idag så kommer det vara flera kända ansikten och trevliga ekipage som ska på helgens tävling och kämpa för att uppnå teamkänsla! 

Kan fortfarande inte riktigt acceptera att vi snart ska tävla elitklass.. Något jag drömt om hela mitt liv.. Eller ja, sen jag var 9 år och fick min första hund.. MEN då blev lydnad för svårt och trisst att agility kom i första hand men jag har hela mina hundtid imponerats av elitekipagen och sååå många gånger jag har sagt "Tänk när man är där..".. Nu är vi de! jag och min första lydnadshund! Min första hund som jag tävlar i lydnad officiellt! Känns otroligt mäktigt.. Och hon är tre år gammal. 
Är så himla taggad! Känns pirrigt och mäktigt att börja slipa på elitmomenten! Stort. Men framförallt SPÄNNANDE. GAH, det ska bli så himla kul! Tillsammans med finaste finaste Ninja <3 Vi ska klättra till toppen!Nu äter vi kvällsfika och kollar på Solsidan! Helt klart ett bra avslut på helgen!
/Tinan2 kommentarer: