Om oss i flocken

lördag 20 oktober 2012

Mot nya äventyr

Har faktiskt uppnått alla mål jag hade med Ninja inför 2012 - Uppflyttade till lydnadsklass elit, uppflyttade till lägre klass spår och debuterat i agility! Hade kanske hoppats att ha tagit en pinne och man ju ju verkligen påstå att vi varit nära flera gånger men, after all, detta är vårt debut år i agilityn och man kan ju säga att vi gjort lite annat också ;) Grymt nöjd. GRYMT nöjd! Men detta gör ju att man liksom inte kan låta bli att tänka på vad man ska hitta på 2013..

Har börjat skissa på en plan för mina små stjärnor.. inget är ännu spikat meeen.. Mja.. Something like that!

Ninja

 • Svenskt lydnads championat (järvt men man ska sikta mot stjärnorna).
 • Uppflytt till klass två i antingen hopp eller agilityklass. 
 • Rallylydnads debut (Rallylydnadskurs)
 • Dragtävlingsdebut 


Sen vill jag även jobba vidare på skotträningen. Efter den senaste träningen så kändes det verkligen som att det fanns hopp!

Vill fortsätta att jobba på känslan och samarbetet på plan! Det kan alltid bli bättre och jag vill ha mer kontakt! Nog för att vi kommit huuuur långt som helst i år men det betyder ju bara att än har vi inte nått gränsen för total eufori, right? ;)

Agnes 

 • Nybörjarkurs i Agility
 • Nybörjarkurs i Rallylydnad
 • Utställnings debut

Agnes som blir 1 år i april ska få vara valp fram tills i vår då vi ska gå agilitygrundkurs och rallylydnadskurs! Ska bli grymt skoj att få börja träna en ny sport och vem älskar inte att gå på kurs! Bra miljöträning för lillfisen också!

Hon är en väldigt stabil och följsam hund och jag vill hålla kvar det som vintern kommer innehålla mesta dels miljöträning!

Som aktivering i vintermörkret kommer vi att shejpa trix hemma i vardagsrummet! ;)

Rex

 • Agilitydebut
 • Appellspår
Självklart kommer jag att kidnappa älskade stora svarta! Agilitydebuten har Rikard väntat på och nu ska den bli av, även om det blir med mig som handler! Och ett appellspår känns som ett måste från min sida (svenskbruks i hjärtat) när hunden är en fenomenal spårhund.. Klarar vi den som knycker jag nog honom och kör ett lägrespår också! ;) 


Berit 

 • Freestyledebut
Mamma har alltid velat (sen jag började lära Berit lite freestyle) att jag ska tävla henne! Hon är den mest exemplariska freestylehunden - Jobbar hellre än gärna utan belöningar (eftersom att få jobba i sig är den bästa belöningen), hon ger alltid 110% och hon är en riktigt smidig och lyhörd hund! Så, my mothers dream will come true i hope! ;) Bara jag får låna henne någon vecka innan tävling.. Det är där de störta problemet sitter ;)

Cajsa
 • Dragdebut
Eftersom matte Eva inte känner sig riktigt trygg på skidorna bakom denna lilla böna med 100 hästkrafter i benen och går efter mottot "ju snabbare desto bättre" och "fullt ös, medvetslös", SÅ är hon all mine i skidspåren! Så ska försöka hitta en lämplig tävling i vinter! :) 


Ser fram emot 2013!

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig planering! :D Ni kommer firra allt med bravuuur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt ambitiös ;) men men! Man ska ha höga mål! <3 puss!

   Radera