Om oss i flocken

fredag 5 oktober 2012

Fredag

Städa städa städa.. Tvätta tvätta tvätta.. Diska diska diska.. Vika vika vika.. Städa städa städa.. Tvätta tvätta tvätta! Herregud, det tar fan i mig aldrig slut! Tur man får såna här dagar emellanåt så man får bort allt! :) Ledig idag, imorgon och på söndag! Dessutom schäferfritt lördag och söndag.. Usch vad jag kommer sakna dom.. Visst dom är bara borta två dagar.. Men saknar mina stökiga, håriga sötnosar! <3 MEN, det är lättare att städa och tvätta om nersmutsandet stoppar för några dagar! ;)

Snart ska jag och tjejerna åka och möta upp Mimmi och hennes kelpievalp Järva och gå en prommis i skogen - Jag antar att Agnes omedvetet längtar som en tok! Ska bli superkul och skönt med en lugn prommis med en fin vän och hundbus!

Efter prommis blir det återvinningen med TUSEN kassar papper, plats och .. andra sopor. Kul. Sen ska vi panta och handla fredagsmys! Kvällen fylls av hund "letande", mailande och nått nått kasst fredagsmys-program som man kan somna till!

Imorgon ska jag på Ladies Night med jobbet, först middag på stan och sen fullt ös med Martin, Magnus, Andreas och gänget ;)


Söndag hoppas jag hitta lite träningssällskap! En vecka till tävling! ;) Känns faktiskt för första gången typ någonsin att vi är redo. Vi ÄR redo och vi SKA klara de. Agnes ska ju ställas också och de känns väll si sådär.. Hon ser helt galen ut med hår åt alla håll.. Kan inte trimma henne heller för då blir hon naken till utställningen och håret blev precis ryckvänligt.. ;) Tur hon går i valpklass och det inte "gäller" något! Mina prinsessor!

Vill också passa på att skicka ett KÖR HÅÅÅÅÅÅRT till min fina vän Erica som tävlar Barmarks SM nu i helgen med sin malle Swix! Allt lycka till till dom (Och husse Mikael också såklart!) Ska bli grymt kul att se hur det går med så många i Canicrossklassen för brukshundar! Skickar också ett stort lycka till till Mimmi som tävlar med Urax! Kör hårt allihop! Vi ses i vinter i skidspåret på SM i Nordisk stil :)

Måste bara berätta en häftig grej.. Pratade med min mamma om avelshundar.. och kullar! Var lite kluven också nämner mamma en hane som inte går i avel hos någon speciell uppfödade och ägs heller inte av någon speciell kennel, men det är en helt otrolig hund.. Mamma ba: "Ska inte han paras?" Jag bara.. "Nej inte vad jag vet.. Inte hos sin uppfödare iaf eftersom det bara finns tikar med samma linjer där".. Av nyfikenhet så kikar jag runt på lite hemsidor.. Och hittar HONOM i en kombination! Helt sjukt :D Har kollat lite på tiken och de kliiiiiiiiiar i fingrarna! Men håller mig samman och väntar tills jag pratat med min specialist i ämnet ;) Tackar också Matilda som håller koll på allt man behöver ;)
/TinanInga kommentarer:

Skicka en kommentar