Om oss i flocken

torsdag 5 april 2012

Schampootävlingen!

Många har anmält sig till tävlingen, så jag antar att Sverige är fullt av skitiga vovvar ;) Ska bli kul att skicka iväg två flaskor till "väl behövande", haha! Har varit en härlig vecka på trimmet, lagom mycket att göra och ingen stress! Fina hundar har kommit och finare har dom gått därifrån. Till veckan blir det lite trim, lite klipp och massa vårbad!

Tänkte berätta lite om några av schampoona som finns som många frågat om! Inte lätt att hitta i djungeln!


Dark Coat Aloe schampoot framhäver det mörka i KALLA färger - svart, grå och även vit. Kan göra att tex den röda färgen ser lite mattare ut.
Color Inhancing framhäfer VAARMA färger - brun, röd osv och KAN göra att vit päls med mycket röda pigment blir lite creamfärgad.
Bright White framhäver också kalla färger men då framför allt vit.
Dirty Dog/Energee Plus är det bästa schmapoot för dig som har ett strävhår. 
Puppy och 2 in 1 är inte djuprengörande, mer som "raggardusch" för er som känner till de uttrycket! Puppy-schampoot är väldigt milt och svider inte i ögonen.
Honey & Milk-schampoo och Honey & Oat balsamet passar dig som en hund med risig päls! Båda produkterna är väldigt reparerande och ger pälsen näring.
Aloe Oat Bath är schampoot för dig med en hund med lite känslighud, du kan även använda Hypo Allergenic!
Simple Shed schampoo och balsam ska du ha om din hund fäller! Schampoot påskynda fällning av både underull och täckhår!
Schampoona Plum, Rainforest, Cucumber Melon och Berry Delight är allround schampoon som funkar på de flesta, dom doftar dessutom otroligt gott! (Samma med balsamena Plum, Rainforest, Luxury Remoisturizer).

Kanske hjälpte lite :)

Hoppas alla får en underbart skön påskhelg! Själv ska jag jobba och träna hund (som vanligt)! Blir nog lite mer skojigt om man har tur! Hundarna ska i alla fall få massa kvalitetstid <3 Nu när både husse och matte är lite lediga i alla fall (så man kan träna både skydd och rapport *lycka ropar hundarna*).

Kommer såsmåning som lotta ut lite laxolja! Har 600ml som jag blev sponsrad av Lupus med! :) Perfekt nu när dom ska fälla ur vinterpälsen, så den nya blir finare än någonsin! Håll utkik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar