Om oss i flocken

söndag 1 april 2012

Rapp Rapport!

Snacka om april vänder in northland! Det är soligt och jättevarmt ena sekunden, sen regnar det, sen toksnöar det, sen haglar det och sen skiner solen igen! Har i alla fall trotsat vädret i två dagar och kört lite rapport med hundarna (Ninjas favorit!). Började i fredags med jättekorta sträckor och masstart ;) Lajjan var här och därför också Rurik! Rurik som aldrig gjort detta förr var en naturbegåvning utan dess like så där för vi fortsätta träningen Lajj! Detta fast den var snö, hagel och drivis och efter att ha gått en 5km lång promenad med bus och sorkjakt! ;) Skillad kille!

Dag två, som var igår, var träningen liiite mer planerad och uppagd ;) körde med Rikard - Rex, Moggie och Ninja! Första sträckan var för backig och krånglig insåg vi men hundarna hade inga problem, men varför utmana ödet med våra fartdårar..
Förflyttade oss till ett fält för att kunna hålla koll på dom lite mer orutinerade/ointreserade (läs Moggie/Rex). Ninja for som en missil över fältet och älskar detta, Moggie behövde en hare när hon skulle till husse man annars gick det fint! Sen fick vi bevis på att Rex kondis need some work... Han var helt slut efter 6 vändor medans tjejerna bad om mer! (Sträckan var 400m enkelresa). Vi pallrade oss i alla fall hemöver efter det och hundarna var nöjda! Grymt nöjd över Ninjas målmedvetna inställning! Skulle vilja hitta en grupp att träna med eftersom hon i vårt gäng alltid måste springa först och då inte alls blir lika taggad.

 
Fort iväg!

Hitta pricken!

Pojkvännen var sömnig idag så tog tjejerna och åkte iväg för att köra lydnad istället! Ninja fick testa att ha burkmat som externbelöning och blev något låst i själva ätandet, hon ser helt manisk ut ;) Nackdelen blir att hon liksom smyger fram allt eftersom hon är så jävla beredd på att kuta iväg.. Men efter ett tag fattade även hon vinken och det gick rätt bra faktiskt! 

Dagens bästa var enda Moggans pass! Testade henne på externbelöning och KADISCH! F*N va bra det gick! Shit, som en klocka! .. Vet inte vad jag ska säga mer än att poletten trillade mer hos matte och hund och allt gick super i ett supertempo dessutom! *Lycka* Ska be någon vänlig själ filma nästa pass! 

När vi kom hem blev det promenad upp till fälten i solen, satte oss och filosoferade lite. Helt otroligt skönt att sitta i solen och bara mysa!


Påväg hem från fälten började det tokhagla! Det blev skitkallt och smattrade i både träd och mossa! Stora ispärlor dundrade ner från himlen och vi skyndade oss hem.. Aprilväder som sagt!
Smatter Smatter!

Nej nu ska jag ta Berran och rulla mot ICA, det ska bli hamburgare ikväll tydligen och då behövs tillbehör för maxad upplevelse ;) Ha det gott allihop!

Och GLÖM INTE att du numera kan anmäla dig till både onlinkursen med träningshelg men även endast den träningshelgen! Så känns det lite väl mycket så anmäl dig till träningshelgen bara, kommer bli kanonkul! Ser ut att kunna ingå en gröntkort utbildning med så slår vi några flugor i en smäll ;) Titta under fliken Kurser & Planering! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar