Om oss i flocken

fredag 13 april 2012

Bad day..

"So where is the passion when you need it the most
Oh you and I
You kick up the leaves and the magic is lost

Cause you had a bad day

You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
You've seen what you like
And how does it feel for one more time
You had a bad day
You had a bad day"



Min dag på pricken. Skit från början till slut egentligen.. Vägrade kliva upp, höll på att koma iväg för sent.. Jobbet var seeegt och vädret var inte alls så varmt som det såg ut.. Bara deppig i hela kroppen..
Men visst, svårt att toppa gårdagen iofs.. Kanon spår av min bästa vän och sen somna på Rikards bröst i soffan efter film och mysig middag.. Varför kan inte alla kvällar vara så? Jag vet, för att då lär vi oss inte uppskatta dom.. men men.. Nu blir det popcornsbomb och krypa ner i soffan och sen sova! Imorgon måste vi vara fit for fight då vi ska representera världens bästa hundfoder på utställningen - Glada miner! Hoppas hinna lägga några spår till brudarna på vägen hem också, skulle väll göra dagen perfekt! Håller tummarna! Söndag blir en hunddag iaf, hund hund hund från morgon till kväll! Hundarna i fokus!

Lycka är ju också att vi ska ta upp sökträningen nu så snart som möjligt, har snackat med sökfantasten jag har till mamma och nu KÖR VI! Dessutom, verkar det som att jag också hittat några att träna agility med, superkul! NU ska det bli ordning på räserråttan!

Sorry för deppot i början meeen, även sprallot Tinan kan vara lite nere ibland!
/Tinan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar