Om oss i flocken

lördag 29 september 2012

Startlistor

Anmält till två tävlingar.. Känner mig tävlingssugen! Tråkigt bara att alltid träna själv.. Suck. Jobbar man konstigt så blir det så i guess.. Aja, känner att Ninja har alla moment och behöver något att jobba mot för att få tummen ur och börja finslipa! I vår blir det debut i elitklass om vinterträningen går som den ska, känns skithäftigt! Mäktigt! Ska bli grymt häftigt att äntligen få tävla i den HÖGSTA klassen! Något man drömde om när man stod på samlingen till sin lydnads etta och såg elitekipagen sätta hundarna för platssittning! "Tänk när vi är där.." Well, now we are..GAH!

Överst Sundsvalls startlista över LKL3 den 14/10, och underst Matfors 20/10!
Grymt roligt med så många startande i trean!



Ska damma av kickbiken också nu när vädret är perfect för dragträning! Frågan är om vi till och med ska våga oss ut på Södras spår.. KUPERAT.se! Hjälp. Men det går nog fint!

I övrigt skulle jag bara villa dissa pissiga vänner som säger att dom bryr sig osv men som egentligen inte alls gör det, och fortsätter sedan med att hissa hundarna.. Vad fan skulle man göra utan er? Sanna vänner består, verkar som att alla av Sanna-vänner-sorten är fyrbent at the moment.. Ah jo, Rikard har ju två ben.. Puss på honom! <3

Imorgon blir det lunch/middag på stan och sen fotbollsmatch, GIF Sundsvall - AIK! Rikard står i klacken - Jag står med Jenny och dom andra fotbollsfruarna på gräddhyllan ;) PERFEKT!

/Tinan


2 kommentarer:

  1. Ja, det är jättetråkigt att träna själv.. Alltid mycket roligare att ha någon att träna med, allt blir så annorlundare!

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt med dina sk vänner!! Känner igen mig, men det är tur att vi har världens bästa kelpies;) lycka till på dina tävlingar, och du är en inspirationskälla hos mig<3

    SvaraRadera