Om oss i flocken

tisdag 4 september 2012

Inget dåligt väder..

Igår började vi dagen med spår på brukshundsklubben! Appellplanen fick bli spårmarken för dagen! Stora plan till Moggie och den lilla till Ninja! Agnes fick även hon ett 30m långt grässpår (hennes andra i livet)!
Moggie stod först på tur! Ett KANONSPÅR och hon markerade alla apporter superfint! Sträcka 2 och 3 var helt klart bäst medans 1a innehöll ett fåtal kontroller!
Ninjas var också riktigt bra med fina markeringar på alla apporter! Nöjd!
Agnes spår var ett godispåse med skinka som godis.. Agnes struntade mer eller mindre i godiset och spårade som en dammsugare till slutet! Något chockad då hon inte alls var ens i närheten av lika koncentrerad första spåret och det var typ två månader sen! Nöjd nöjdare nöjdast!

Lydnad stod på schemat next! Mamma befann sig på Sundsvalls BK så vi styrde dit! Drillade lite lydnad med Ninja och fick veta att Rikard skulle lägga ett spår till Moggie så efter lite träning styrde vi vidare till spåren!
1a sträckan kalas, 2a sträckan kalas, 2a vinkeln kalas, 3e sträckan kalas, apporterna kalas.. 1vinkeln jättestruligt... MEN hon hittade den och löste de jättefint!

Vände på bilen igen och tillbaka till Sundsvalls BK och  dags för lydnad igen, denna gång med Mogg! Himlen fullkomligt ÖPPNADE SIG.. Regnet vräkte ner MEN man måste träna på de med så det var bara att pallra sig ut! Moggie var lite störd först men efter första delen så var hon som vanligt! Så otroligt stolt och nöjd! Moggie som hatade lydnad, ville gå till bilen när man skulle ut på plan, kräkts på apportbocken.. Nu går hon ett helt lydnadsprogram i ÖSREGN! Fina!

Inatt har Moggie varit jättedåligt i magen.. Hon fick en del kattmat som belöning igår och igår var det en ny sort och det risade till sig ordentligt i lilla magen.. Blir att plocka hem en påse Eukanuba Sensitiv Digestion.. Lilla gumman.. Tre trimhundar på schemat idag, dags att åka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar