Om oss i flocken

fredag 28 september 2012

The good life

FIck sovmorgon idag - Äntligen! Klev sen upp och myste med hundarna innan jobbet skulle sätte igång, idag hemifrån! Grabbarna åkte iväg på jobb så jag fick jobba ifred, skönt ;) Efter jobbet var klart så snyggade jag till mig och mötte upp killarna på Birsta City. Kikade runt i lite sportbutiker och köpte en superfin och jätteskön fleece på Stadium för 149:- dagens kap. Åkte sedan vidare ner till gallerian och mötte upp Jenny för en fika på Charm! Räkmacka med handskalade räkor och världens godaste te, typ det godaste någonsin (var extremt hungrig så det kan ha drivit på det där med "godaste någonsin", men bra god varen). Bra uppladdning var det också eftersom vi skulle storhandla på MAXI. 1500kr senare var skafferi, kyl och frys fulla. Fick nå ryck och började tokstäda, bra att få ibland! Så, nu är hela köket städat och tokat till grunden, luktar så himla gott till och med i sopornas lilla skåp! ;)

SÅ, nu sitter jag här och har betalat dom sista räkningarna och väntar på att grabbarna ska fixa middag - Grillat, pommes och nån god sallad! Duktiga favoritkillar!

BTW, hundarna har invigt sitt nya hundhus som Rikard gjort till rastgårdarna! Våra hundar bor ju definitivt inte i någon hundgård med det är tänkt att dom ska kunna vara där kortare stunder och ibland när vi jobbar, men ett hus kändes verkligen nödvändigt! SÅ, snart kommer det ett värme element som ska in och sen är det klart! Hundarna trivs dock bättre uppepå hittills, men det är nog för att dom inte riktigt fattat hur man tar sig in! ;)

Imorgon blir det jobb och hundträning i guess och jag håller tummar för mina vänner som ska tävla appellen! Lycka till!
/Tinan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar