Om oss i flocken

onsdag 14 mars 2012

Enrgi på burk, canicrosskurser & Hurtta!

Har ju som ni sett fått hem mina burkar av Eukanuba High Calorie! Många som undrar hur det funkar och när, var och hur!
Eukanuba High Calorie är ett kosttillskott för snabb återhämtning typ. Något som veterinärer ger till tex. katter och hundar som inte vill äta eller som har svårt att få i sig mat. MEN det funkar också bra som återhämtning efter hård och intensiv träning (tex. jakt, drag osv)Det är snabb energi som snabbt kommer ut i kroppen! (Dessutom löser det upp sig i vatten så passar perfekt om man har en hud som har svårt att få i sig vätska.) Jag ska testa detta både vid dragträning (fysisk och mental träning) och lydnad och spår (mental träning). Kommer pröva att använda både före och efter.
Före för att hunden ska ha lite extra energi att använda under passet och efter för återhämtning. Återkommer om hur det funkar och OM det funkar (/ger effekt)!


Idag har jag klippt och badat två cockrar och badat en papillon! Kul är det :) Hade även telefonmöte med bästa Meta! Planerade skojiga grejer för sommaren! Man blir alltid lika glad efter ett samtal med en likasinnad! ;) Drag drag drag för hela slanten! Så jäkla skoj! Planerar även att lägga till tre kurser i samlingen för 2012! Here it comes..
  • En canicrosskurs, 2 dagar i Sundsvall i oktober. (Som onlinekursen fast utan online delen, haha)
  • Onlinekurs i canicross (som onlinekursen fast utan slutträff)
  • Dragläger 3-4 dagar (PÅ SNÖ, med skidor och stavar)
Vad tror ni? Skojsigt?



Har fått en sponsor inför 2012s strapatser, kursande och tävlande så nu ska vi sätta oss ner och beställa kläder till så väl förare som hundar! Har nämligen fått en sponsor som ska sponsrar oss med Hurtta-produkter! Vem får ni se när allt är klart och produkterna har landat hemma efter tryckning! ;) Jag som är en shoppoholic, hur ska detta gå? ;O

Tänkte dela ut en Dagens Ros idag till bästa Toini som kom och lämnade en kasse vittringspinnar till mig och Ninja idag på jobbet! Tusen tack! Nu har vi inget att skylla på längre och Lydnadsklass 3 here we come! 

/Tinan

2 kommentarer:

  1. Underbar energi, som alltid! Man blir alltid lika positiv och upplyft av att läsa din blogg. Söta lilla idéspruta <3

    SvaraRadera