Om oss i flocken

torsdag 15 december 2011

Och vinnaren är..

Jossan, Pila & Kiwi 

Den som utsåg vinnaren av tävlingen var Camilla på CAMAS. Först valde hon ut de 8 bästa. Efter det kunde hon välja ut det två bästa, men efter detta var det omöjligt att bestämma så det blev lottning mellan dessa två! Och vinnaren blev alltså Jossan, en tidigare ForshagaAkademi-elev som kör drag med sin Border Collie Pila och Schäfertik Kiwi (Molars Kiwi). Dom kör mest släde/cykel men har även startat upp skidåkningen! Ett riktigt härligt ekipage!


Stort grattis, linan postas idag 
och vi på NorthCrew och CAMAS önskar er 
 en riktigt God Jul och ett Dragfyllt Nytt År! 

Och till er som inte vann..

 Linan finns att köpa hos CAMAS, den kostar 150:- för en enkellina, 175:- för en dubbel (går att reglera till enkel) och nacklina 30:- (med platshake, om du vill ha bronskrokar 60:-), och dom som beställer innan nyår får 10% rabatt (gäller allt utom slädar och träningvagnar). Vill du beställa lina till spann så går det också jättebra! Har du frågor ang. beställning eller annat så går det bra att kontakta Camilla eller Magnus!

Psst! CAMAS säljer även bra halsband för drag (för er som kör med fler hundar), efter nyår kommer även dom att finnas i rosa! Det är viktigt att tänka på att man inte använder stryp eller halvstryp när man använder nacklina!

Färgalternativ, kombinera som du vill! 


/Tinan aka Pink Santa

1 kommentar:

  1. Jag är världens lyckligaste dragidiot och väntar på spänning att linan ska komma fram!
    God jul och gott nytt år!
    Tack Tina och Camilla för en bra tävling och tack Camas för att ni ser till att bringa stil till dragvärlden ;)
    Mvh, Jossan

    SvaraRadera