Om oss i flocken

måndag 12 december 2011

Drag i SHU och HUND2011!

Helgen spenderades i Stockholm på HUND2011, en jättestor hundutställning som hålls varje år. Under två dagar ställs det flera hundra hundar och de hålls även tävlingar i freestyle, HTM,  lydnad och handling! Det finns även massor av montrar som säljer hundgrejer - Så för oss hundidioter är detta lite granna himlen ;)
Tyckte att mässan höll väldigt bra standard och kvalité! Träffade mycket trevligt folk och såg många fina hundar! En trevlig helg helt enkelt! De hundgrejer som fick följa med hem var - En metallapport, en vanlig apportbock, tre duttar (två smala för sökträning och en större rosa), ett långt, runt, rosa floss, en rosa klicker, ett koppel och lite godis! Husse köpte även en bitkudde (extra liten, extra mjuk) till Ninjan, ekipaget gillar! Nöjd med shoppingen och fick en extra push att verkligen köra igång med LK3!

Träffade även SHU för att pressentera sporten drag och dess möjligheter! Skitkul att få pressentera och förklara vilka möjligheter som finns, fylls av tokmycket energi! Ska bli skitkul att se vad det blir av detta när mellan Norrland dessutom är på G med ny och fräsch uppstart av hundungdom på en av lokalklubbarna! Taggad! Trevlig att träffa Meta, Lotta och Moa - Även kul att dom minns Rikard (från pusselkursen i våras) som tydligen gjorde ihågkommen pågrund av sitt snygga yttre och hans otroliga engagemang under teorin (han sov och snarkade under min genomgång..). Trevligt är ordet!

Efter X antal timmar på mässan så blev det resa hem, 2:00 på natten vad vi hemma och upptäckte då att dörren fryst igen, precis vad man hade hoppats på! Men vid 3:00 var hela familjen nerbäddade!

Idag blev det till trimmet för att boka in några nya kunder och sen till Swedbank för möte! Har hänt mycket idag.. Mycket. Så mycket att jag inte riktigt vet vad som är upp eller ner, bäst man sätter sig ner med en kopp varmchoklad och fokuserar på att sitta kvar ;)

Glöm heller inte att det bara är tre kvällar kvar att tävla om linan! Den rosa, mycket exklusiva draglina! Tävla på!

Ha't gött allihop!
Imorgon blir det träning och roligt möte med Matfors BK i inomhus hallen i Söråker, vi ses!

/Tinan

2 kommentarer:

  1. Oh var du på mässan! Du skulle ju ha hojtat till så hade vi ju kunnat setts

    www.laekenois.wordpress.com

    SvaraRadera
  2. Jag såg dig jag, men du värmde upp inför (er otroligt fina prestation i) freestylen! Duktiga var ni! :)
    Det kommer fler tillfällen! Kram

    SvaraRadera