Om oss i flocken

måndag 26 december 2011

Julhelgen - Inget är omöjligt!

Nu är vi hemma igen efter en helg på Mon hos mamma och pappa! Blev en lång helg fylld av god mat, hundträning och mys! På julaftonsmorgon blev det långprommis med alla hundar (5st för att vara exakt) i otroligt fint väder! Julen firades i Örbäck hos kusinerna! Mycket trevligt och mycket mysigt att träffa goa släcktingar igen! På juldagen så for Rikard, mamma, hundarna och jag till myren! Blev en skidtur på 7km, första skidturen i år ;) Ninja var lyckligast i världens och drog på RIKTIGT bra! Herregud, denna lilla hund! 13kg ren vilja i linan! Efter skidturen bar det iväg mot Sollefteå för kalas hos Bitte (kusinernas mamma)! Alltid lika trevligt! :) På kvällen slappade vi med fotspa och film! Och nördar som vi är (jag och mamma), så trotsade vi både halka och vind och for upp till myren igen! Slog nog rekord - In till stan, 1,5 mil med bil, 7km skidåkning, rastning och nervärmning på 1 timme! KADISCH! Trodde Ninja skulle vara lite sliten idag och kanske lite mör.. MEN ICKE! Herregud, den lilla räserråttan drog som aldrig förr! Eftersom det var så grymt halt (vi hade kunnat tage skridskorna) så gick det grymt svårt så Rex och Ninja fick bara i stort sätt hålla efter! Rex kom inte om min Virvelvind (fast han är dubbelt så stor).. Ska även tillägga att vi hade en vorsteh bakom oss som aldrig kom förbi, de ni! Alla kan dra - Ninja är det levande beviset ;)


NU är man som sagt hemma igen och rutinerna ska igång igen! Hoppas det kommer lite snö igen så spåren blir fina igen! Heja dragnörden! Fast måste träningsvärken lägga sig lite, skuldror och ljumskar mår iiiiinte så bra ;)  Men är nöjd över att lår och armar inte skriker av ilska efter chockträningen 14km på 24 timmar ;) JA JA, man ska vara glad! .. Fast nu börjar jag undra varför jag INTE har träningsvärk i armar och ben.. Hmm.. Man är helt enkelt jävligt grundstark.. eller nått ;) 

Nu blire packa upp och koppla av, imorgon äre back to work som gäller! Heja heja!

2 kommentarer:

  1. De var det också, finns inte så mycket som slår en dragtur med taggad hund, strålande sol och fina spår! Helt underbart, önskar att alla hade möjligheten!!

    SvaraRadera