Om oss i flocken

fredag 18 november 2011

The Salong!

Då var man tillbaka i sitt eget trim igen då! Moggie och Rex har fått sig varsin rejäl omgång i badet, med fönen och Furminatorn (då dom faller och därför gör vårat hem till ett hårigt vinterland). Men nu är det borta, dom ser ut som två hyenor men snart kommer vinterpälsen ;) Börjar bli kallare och idag ska det tydligen komma snö.. Vi får se hur det blir med det, än så länge finns det då ingen. 



Under veckan har jag badat tre hundar, rakat ner en och ryckt en! Ninja och Moggie har varit med varje dag och dom gillar livet på trimmet! Sällskap och att se andra badas, fönas, trimmas och ryckas känns förmodligen bra ;)

Nu har jag bokat in Espree-utbildning med Lupus-Janne 1 december, superkul! Kommer ju att använda Espree på trimmet, detta för att jag gillar märket. Dom har mycket att välja på, det finns alltså ett schampoo för alla, även dom med speciella behov. Ska bli kul att lära sig mer om deras produkter och hela Esprees sortiment!
Ikväll ska jag sätta mig och skriva en träningsplan för hundarna inför vintern.. Har blivit väldigt lite träning på sistone pga av flytt, praktik, företaget, tävlingar och kurser.. I vår ska vi vara redo! 4 december är det invigning av 1:a KLASS Arena i Söråker, en jättefin hall på 600 kvadratmeter. Ska kolla med två träningsgrupper och höra om vi ska boka in några inomhusträningar! I hallen kan man träna lydnad, agility (hinder finns), freestyle och till och med skydd! Så ingen vila i skyddet för vår del ;) Visst visst men kan träna ute också men skaderisken minskar ju otroligt om man kan vara inomhus och temperaturväxlingarna inte blir lika stora, såklart. Ser mycket framemot att testa på planen!

1:a KLASS Arena!
Nej, nu är det dags att göra mer nytta! 
Vi hörs! 

/Tinan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar