Om oss i flocken

torsdag 23 januari 2014

Tramsolainen

Så extremt larvig just nu. Så extremt. Sitter och töntar mig över att jag anmält till en tävling i Februari. Vi kommer inte kunna gå ut och maxa. Nej. Men det är inte i poängen vårt problem sitter. Det är i känslan och kemin.. Jag är en tävlingsmänniska in i benmärgen och kommer ALDRIG kunna bete mig exakt lika på tävling och träning. Har aldrig kunnat de - inte när jag tävlade i längdskidor häller eller spelade fotboll. Det är så annorlunda för mig, på ett enligt mig både bra och dåligt sätt. Jag lägger så stor vikt i själva ordet ELITKLASS. Hur tog vi oss hit! Ninja kan alla moment. Det är inte där felet ligger. Det ligger hos mig. Jag behöver en boost. Jag tränar gärna ensam eller med någon riktigt nära för att jag inte vill visa upp något jag tror är otillräckligt.. Kanske inte så man ser mig. Men i ärlighetens namn är det nog lite så. Jag måste helt enkelt skärpa mig och ge mina hundar en chans. Framförallt Ninja.. Eftersom det är tillsammans med henne detta blir tydligast.. 

Så i februari är Fixa anmäld till Lydnadsklass 2 och Ninja Lydnadsklass Elit.. Hade imorse bestämt mig för att skita i att tävla med båda.. Men efter att fått lite samtal från några som känner mig allt för väl känner jag mig lite kluven.. Som sagt. Anmälda. Så gör vi de eller inte får vi helt enkelt se! Annars blir vi nyfikna åskådare som hejar och fikar! 

.. Behöver nog en liten örfil och någon som sparkar mig lite i röven! Vid närmare eftertanke! Eftertänksamhetens mästare! Tramsolainen. 

/Tinan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar