Om oss i flocken

fredag 17 januari 2014

ÄNTLINGEN - Kakan har landat

Det var en otroligt skakig matte som klev upp klockan 5 imorse. Jag får sån fruktansvärd resfeber ALLTID.. Och idag har jag flugit på 4 flyg. Checkat in 4 gånger, lyft 4 gånger, hört på säkerhetskontrollen 4 gånger, landat 4 gånger.. Var kräkfärdig enda tills jag såg Ronneby flygplats. Lycka. Fick träffa mamma Troja på flygplatsen också, och såklart uppfödare Jenniefer! 

Var så lycklig att tårarna kom när vi var påväg ut till flygplanet.. Som jag längtat! Det kändes SÅ bra! 

Oreo hade somnat redan innan planet lyfte och sov hela vägen! Vaknade lite i Bromma och lekte lite för sig själv i flygväskan, tittade på folk och åt lite! Somnade om en timme innan vi skulle lyfta, sov hela flygresan till Umeå! Snacka om cool valp. 

Väl framme kom Emelie och hämtade oss och vi åkte till jobbet för att hämta grejer till Emelie och hämta Ninja. Behöver jag säga att mina kollegor föll för det söta lilla pyret som bjöd på bäbis-pussar? Hon var fortfarande lite trött så hon somnade i bilen påväg hem.. 

MEN! Väl hemma gick vi ut alla tre och snö och minusgrader har ingen dött av! Ut i snön och röja var först på listan! Kissa och så glömde vi av.. Ett tag! ;) hon springer runt med svansen i vädret och höga nyfikna öron och blir glad när man ropar! Så himla härlig hund! Inne kampar hon och hon är väldigt fysisk! Svarar med kropp om man puttar på henne och morrar. Hon är lätt att bryta och slår på av-knappen när vi andra gör det. Hon är väldigt mysig och ligger gärna nära och myser.. Kan leka och smågnaga men ligger ändå kvar och blir kliad på magen! Det känns som en stabil hund med härlig attityd! 

Resten av kvällen spenderas framför TVn med avkoppling för alla tre! Här kommer iaf en bildbomb från dagen! 


1 kommentar:

  1. En sån sötnos. Längtar själv efter en valp och detta lindrar ju knappast suget ^^

    SvaraRadera