Om oss i flocken

onsdag 30 januari 2013

Träning träning träning

Lydnads lusten infinner sig inte i min kropp, vilket är otroligt tråkigt just nu men det känns som att det är lika bra att vänta ut den! Även om det kom otroligt olägligt.. Istället lägger vi nu i alla fall fokus på styrka och kondition! Tror vi sammanlagt har åkt tre mil på två veckor.. Eller nått.. En och en halv? Känns helt okej eftersom vi fått stanna hemma några kvällar pga av kylan.. Agilityn där har jag mina träning och det är trotts allt lågsäsong för oss. Så draget kommer bra in i bilden just nu! Mitt mål är ju att under 2013 gå upp i vikt och då är tanken att dom kilona ska vara muskler, inte fett. Fett stannar inte på min kropp, och tjock kommer jag aldrig bli varesig jag vill eller inte. Nej, MUSKLER!

Känns otroligt skönt att komma igång och träna SIG SJÄLV.. Känns så skönt i kroppen! Benen börjar ta form och det börjar skymta muskler på mina pinnar till armar ;) De ni! Haha, har haft ständig träningsvärk liggande i kroppen ända sen första åkningen så är numera emun mot smärtan. Skönt! man blir påmind ibland när man gör en skid-move utan att tänka sig för och dom första 100m på skidturerna känns fööööör jävliga men sen släpper det! Ska klocka för första gången imorgon på träningen - 5km på Rännösjön! Nu har vi börjat komma in i åkningen och fått lite rutin så känns rättvist att klocka första varvet nu! Ska bli spännade! Vi åker ju på en sjö så det är ju helt platt, inga backar (varken upp eller ner) men då blir ju tiden väldigt konkret! Ska ta oss upp på Södra någon kväll också och jämföra.. Deras spår är ju "något" kuperade (ett av Sveriges mest kuperade skidspår).

Senaste träningen så var vi ett rätt stort gäng som åkte och eftersom spåret inte är upplyst såg det ganska häftigt ut men en stor sjö och runt den skymtade man fyra pannlampor och i skenet små draghundar! Lotta åkte först med sin vorsteh-hane Eddie och jag blev OERHÖRT stolt över Ninja som höll rygg på dom dom första 2,5km (tills Lotta ramlade och inte visste vart hon skulle). Vi åkte på och vart omåkt igen efter ca 2-2,5km och fick därefter släppa ryggen för att Agnes fått snöskor... Men helt ärligt, hon höll rygg på en vorsteh i form! Agnes som också var med höll såklart också rygg men sprang ju mest bredvid och "hängde med"! Mycket stolt matte!

Idag blev det Agility igen och det gick kanon.. SÅ, vi firar med drag med brudarna imorgon igen! TOKBRA belöning om ni frågar oss ;)
/Tinan

2 kommentarer:

 1. Vad härligt med träning! Snön har precis smält bort hemma hos mig så kan inte åka några skidor nu, så drygt!! ;( precis när man hade kommit igång med träningen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! :D
   Nej va trisst! Här har vi myyyyycket snö, så det räcker och blir över! Skulle skickat lite om jag kunde :)

   Radera