Om oss i flocken

måndag 21 januari 2013

När en dörr stängs, öppnas en ny

Idag fick jag veta att ett jobb jag verkligen ville ha, gick till någon annan.. Kändes sjukt surt, men kan inte låta bli att tänka att de inte var menat till mig. Antagligen kommer någon att få jobbet som passar bättre för det än mig! Bara att fortsätta hoppas att ett perfekt jobb för mig dyker upp!
Fick veta detta efter en härlig promenad på isen tillsammans med Ninja! Agnes har fått följt med Rikard och Cross på äventyr så vi fick lite tid för oss själva. VI gick längs skoterspåren ner till sjön och mös i solen! När vi kom hem sen så kom de trissta beskedet men med kroppen full av energi och D-vitaminer så blev inte smällen allt för hård.. När jag sen fick en god nyhet om framtida hundplaner så är humöret tillbaka på topp. Mår fint.


När en dörr stängs, öppnas en ny. 

- Jag fryser om tassen matte!

Min fina rödräv.. Skatten!
Känns förövrigt som det är en lång väg till någon elittävling idag.. Det ska bli kallt kallt kallt och vi måste träna.. Blir lite dyrt att hyra inomhushallen helt själv så just nu känns det inte som ett alternativ.. Längtar liiiite till sommaren. Samtidigt som det känns skönt med upphåll så man kan fylla på med ny energi och tänka igenom träningen ordentligt! Januari är vår kallaste månad och från och med februari brukar det gå åt de bättre hållet och solen börjar komma upp mer! Vilket betyder att det blir fler soliga superdagar som den vi hade igår med ännu mer sol! Längtar! Lydnad i solen var LÄÄÄÄÄÄÄNGEEEEEE SEEEEEEN! ;)

Känner på mig att den här sommaren kommer bli GALEN.. Har så sjukt mycket kul och spännande planerat så kanske bara bra att det är lite lugnt nu så man samlar alla krafter man har! Har ju dessutom fått en ”extra” agilityhund som jag ska försöka plocka cert med! En liten papillontik som är i Klass 3 men som enligt matte har en för långsam handler ;) SÅ, blir för mig att öva på min handling och SPRINGA. Har tränat två pass med henne och vi funkar fint ihop! Känns skithäftigt och som att jag definitivt kommer få massa träning och erfarenheter av detta samtidigt som hunden får springa så fort som hon verkligen kan! Kommer att tävla i samma klass som Emelie och Zwierki så kommer inte behöva känna mig helt lost eftersom jag kommer ha en god vän med mig på banvandringarna! Känns skitkul meeen lite läskigt! Till sommaren kommer så tränar vi inomhus i hallen eftersom jag och matte Maud tränar i samma grupp på onsdagarna! KANON!

Nej, dags att göra nytta!
/Tinan4 kommentarer:

 1. Hoppas det går lika bra med jobb som med hundarna, verkar som om det kommer bli ett spännande år för er =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Erica! :) Ja jag tror det kan bli kul! ;)

   Radera
 2. Nu blev jag ju nyfiken på vad det är för framtida hundplaner. =)

  SvaraRadera
 3. Hihi, kan avslöja att det är en större brukshund än den jag har som jag ska tävla i IPO framförallt! :)

  SvaraRadera