Om oss i flocken

onsdag 27 juni 2012

En plattform i skiten

Trotts att det mesta i livet går käpp rätt åt helvete just nu så finns det någonstans en grund i all skit.. för.. det löser sig alltid! Strul med jobbet, strul med livet, strul med hälsan, strul-delux med bilen, strul med hundarna och pga allt detta strul med sömnen.

Jobbets strul orkar jag inte ta upp och låt oss säga, saker blir inte alltid som man tänkt sig. Strul med livet för att jag är inne i en deppig period. Strul med hälsan för att mat och träningsrutiner inte existerar vilket gör att kroppen säger ifrån genom att visa vilket extremt dåligt immunförsvar jag fått - förkylning 2 veckor, urinvägsinfektion, allergi OSV. Strul med bilen då det verkar vara fel på både koppling och växellåda - billigt och bra, NOT. Strul med hundarna för att Agnes och Moggie missförstod varann och Agnes fick lite stryk.. Helt i onödan och ja.. Sånt som händer men sjuuukt onödigt! Nu är hon iaf på bättringsvägen.. I övrigt så löper Moggie och blir då en bitter-fitta utan dess like.. Detta skapar oreda i hela flocken så därför bor hon nu för sig själv. Allt annat strul känner ju hundarna också av så självklart påverkar det med. Sömnen är fristaden i vardagen men inte heller alltid så lätt att få ordning på när det dessutom är mörkt.. noll timmar på dygnet i älskade Norrland..

Men som sagt.. I all skit finner jag en plattform. Det löser sig alltid och jag har trotts allt mina 6 bästa vänner närmare än närmast varje natt. Det löser sig alltid och det finns alltid positiva sidor av allt.Just nu ligger jag i sängen med en kopp te och mina nya favoriter sesamfrö-kakor, godaste jag ätit på länge! Blir natti natti imorgon och en bra frukost innan jobbet! Kommer behöva alla energi jag kan få! Men imorgon är det dags för hundarna att följa med till jobbet igen och det ger en ju också lite extra energi, favvotjejerna!

På schemat i övrigt imorgon står SPÅR och LYDNAD! Snart tävling för Moggan och mig.. Vi ligger tok-efter.. Dags att skärpa till sig ;)

(I övrigt så saknar jag min vän Matilda. MYCKET.)

/Tinan


1 kommentar: