Om oss i flocken

söndag 10 juni 2012

CERT, klassvinst, värme och noll support

I helgen har vi nördat oss ordentligt - Umeå lördag och söndag för tävling, IPO. Rikard gjorde årsdebut och tvådags i stålande sol! Kanonfina Ume levererade bra väder, fina spårmarker, fina planer och trevligt folk! Vi började i Hörnefors! Vi och Per Gabrielsson följdes åt under hela helgen, trevligt! Han och Rikard var dom enda i trean ena dagen och dom enda som gick igenom hela provet andra dagen. Först samlig och ut till spåren - Rikard fick 95, Per fick 98 - Rex gjorde sitt bästa spår i livet typ, bra att göra det på årsdebuten (Y) Vidare till lydnad Rikard 96, Per fick 92. Skyddet - Rikard 95 och Per 95! Rikard vann med EN poäng (286p) och båda fick CERT - HEJA MEDELPAD ;)

IPO3 Hörnefors, Umeå SK
Klassvinst, CERT och 286p
Rikard Näslund & Jabina Rex


Avslutade dag 1 med incheckning på Scandic, middag på en superfin thai-resturang och tidig kväll! Trötta som få hela gänget!

Dag två blev inte en lika stor hitt! Varmt väder och en redan intensiv varm dag i bagaget tog lite för hårt på hundarna i trean. Spåren gick fin fint för Rex - 94p. Än en gång ett av sitt livs bästa spår. När det sedan var dags för lydnad hade Rikard testat en annan upvärmning än tidigare vilket inte gick så vidare värst bra.. Han gjorde några små missar påg grund av de + att han behövde två kommandon vid framåtsändandet och inte satte sig på sättandet.. Fel som han aldrig annars gör. Men men - 87p. Skyddet var droppen för Rex och han var trött och ofokuserad.. Mycket grisande i bevakningarna men annars ändå rätt fint, lite tunna bett i vissa delar men ja.. Ändå rätt okej. MEN - 75p.. Kändes lite väl lite om man ser till de arbete han utförde men - domaren dömmer :)

Åkte hem men mycket nya idéer och hela resan hem spenderades med att analysera alla delar! Spännande och intressant!

Martin har varit med under helgen och man kan väll minst sagt påstå att vi blev tävlingssugna! Har flyttat fram min debut A LOT och blev väll lite halvt.. superotaggad när alla som fick veta kommenterade.. "jaaaahaaaa..." eller "hur kommer det att gå..." eller "tror du verkligen ni klarar det...?" NEJ, jag anmäler mig till en tävling jag gruvat mig i ett år för att tävla för att jag tror att vi INTE klarar det..? Men jag är ändå en sån som tar åt mig.. Bli osäker.. Tur man har två vid sin sida som ändå sparkar en i arselet så man kommer någon vart! Vi ska fixa de där Moggie <3

Nu säger vi gonatt och lägger Ninja i tävlingsform för imorgon blir det LK3-debut! Heja heja!
/Tinan




4 kommentarer:

  1. Så klart ni fixar det här!
    men vet hur det kan vara att man lyssnar och tar åt sig.
    Men du verkar vara en tjej som vet vad du vill.
    Så följ DIN magkännsla å gör det som känns rätt för dig.

    SvaraRadera
  2. Låt inte andra bestämma dina mål och din inställning! Du vet att du kan och klarar det!!

    SvaraRadera