Om oss i flocken

torsdag 29 november 2012

Sista rycket!

Nu börjar det dra ihop sig, imorgon är SISTA CHANSEN att anmäla sig till talangtruppen! Vet att flera har funderat på att anmäla sig och gör ni de men inte har anmält er så gör det nu för..! ;)

ipotalang@gmail.com 

Uttagningen kommer ske enbart genom era mail så känner ni (som anmält er) att ni vill lägga till något eller har mer att berätta så är det helt okej (flera som har frågat om just det nämligen, eftersom det inte framgick så tydligt när vi öppnade anmälan)!

Kursinfo!

Vi kommer att ta ut 15 ekipage som under ett år kommer träna med oss på 10-12 träningar. 90% av träningarna kommer vi ha Svensk elit som coachar och instruerar i de olika grenarna! 

Hela året kommer kosta 4000:- och då ingår boende lördag till söndag (och under läger boende under hela lägret) + lunch lördag och söndag!

Under sommaren kommer vi ha ett lite längre kurstillfälle/läger som kommer hållas i Sundsvall/Härnösand! Detta kommer hålla på runt 4 dagar! I övrigt kommer kurstillfällena hållas runt Stockholm, Enköping och Västerås. 

Så till de som alla väntat på här kommer, ett smakprov på vilka instruktörer som vill delta och instruera under året..

Anders Eriksson - A-domare, mycket framgångsrik uppfödare inom schäfer och har dömt på mästerskapsnivå! 
Jimmy Söderbäck - SM-vinnare IPO, SSM-vinnare IPO, 4e plats på nordiskt mästerskap i IPO + lag silver, 3 Schäfer VM i IPO (bästa svensk 2 av 3 gånger), 2 FCI VM i IPO! 
Alf Jannesson - A-instruktör SBK, Specialinstruktör Spår och skydd (och sök), Lärare i hundtjänst, Skyddsfigurant, SM i svensktskydd, 2 VM i mondeoring 2:a och 3:e placering. 
Torbjörn Eriksson - Svenskskydds domare, Lärare i hundtjänst, Svenskskyddsfigurant, Tävlat 3 SM (skydd, spår och IPO), 5 Dobermann VM som bäst 7:a, Strax över 20 cert (spår, sök, skydd och IPO) med tre hundar, Tidigare arbetat på Statens hundskola.
Laine Löfman - Mentaldomare, Svenskskyddsfigurant, Två SM i svenskskydd och IPO, 4 Dobermann VM som bäst 11:a, Vinnare Dobermann SM, Silver Dobermann SM, 15 cert (skydd spår och IPO), tävlade 11 appeller innan hon fick uppflytt (vet hur det känns att misslyckas).
Marianne Ullerud - Rottweiler VM i IPO
Kristoffer Ullerud - 2 IPO SM, 1 Nordiskt mästerskap IPO, figgat på NM och SM, rasmästerskaps nivå!
Frida Doggsen - Rasmästerskaps vinnare, dobermann, IPO 2012, Dobermann VM 2012 (12 placering).
Carl Mölleborn - Har vi inte fått någon meritlista på än, men var en av de mest efterfrågade när vi hörde med de första deltagarna som anmälde sig. Mycket duktig!

Dessa är som som har tackat JA och vi har flera på G, men så ser listan ut än så länge! Grymt kul med sån fin respons, tackar alla som hjälper till för att göra detta till ett kanonår!

(MAX ÅLDER PÅ FÖRARE 25ÅR, MIN ÅLDER PÅ HUND 6 MÅNADER, MAX ÅLDER PÅ HUND 6ÅR - HUNDEN SKALL VARA AV BRUKSRAS.
HAR DU EN VALP SOM UNDER ÅRETS GÅNG KOMMER ATT BLI 6 MÅNADER KAN DU BYTA NÄR DEN ÅLDERN FALLER IN OM DU HAR EN ANNAN HUND SOM HÅLLER "KRAVEN" FÖR DELLTAGANDE HUND)

/Tinan (& Rikard)


1 kommentar:

  1. En liten tryckfels nisse Tina. Jag har figgat de proven inte tävlat dem;)

    SvaraRadera