Om oss i flocken

lördag 3 november 2012

LP3


Min lilla stjärnhund.. Vi knep idag vårt LP3 och klarade vårt mål för 2012 med råge inom lydnaden. Känns lite nonchalant att säga de såhär efteråt på något vis men vi gjorde ingen bra tävling. Ninja var inte i sitt esse och det var inte jag häller. Vi har dom enda av 6 med förstapris och just därför känns det lite nonchit.. Men hon var seg och ofokuserad och ja.. Vi var inte på topp. MEN är otroligt nöjd att vi trotts de kniper ett förstapris och utför alla moment! Vår lägsta nivå är ändå helt okej! Finns inte så mycket mer att säga, många små missar, många guldkorn men vi var inte på topp!

Men som sagt, Ninja ska när som helst gå in i löp och har haft ett helt otroligt bra år och ja! Hon förtjänar lydnadsvila! Nu drar vi igång med favoritgrenarna och kör all in på FULL-SPEED-grenarna, agility och drag! Men först en veckas vila och avställning!

Kändes iaf kul att ha sånt stöd och såna underbara träningskompisar som peppar och håller en på humör! Tack fina Jenny, Therese och Emelie!

Efter tävlingen åkte vi på skyddsträning.. och.. Skaffar jag mig ingen egen skyddshund så kommer jag sno Rex! USCH USCH USCH vad jag saknar IPOt! GAH. Har ju för guds skull en figurant i mitt hus som kan göra de enda jag inte kan göra själv i IPOt! Så, hur svårt kan de vara?

Nu har jag belönat mig själv med sushi och Ninja med ben så nu ska vi nog sova gott ;) Men först "Så mycket bättre" och tokmys i soffan!
/Tinan


10 kommentarer: