Om oss i flocken

måndag 27 augusti 2012

Två nya sporter!

Har anmält brudarna till lite tävlingar och betalt hela kalasen! Så påfyllning i planeringen och laddat ekipage!

Känner att jag har massor att göra och det blir lita tid åt bloggning och lugn och ro! Tur att hundträningen får en att känns visste lugn men framförallt så får det mig att inte tänka på massa skit, hjärnresare delux.

Ninja ska få gå en appell (på Matfors BK) dagen innan Moggans IPOtävling och helgen efter blir det agility i Nordmaling för Ninja - två dagar, fem lopp! Får se om det blir årets sista tävlingar.. MEN hoppas kunna starta någon lydnadstävling till med BÅDA brudarna innan året är slut!Prinsessor..

Som ni förstår måste jag TA MIG I KRAGEN och spåååååååra med brudarna två! Heja oss! ;)

Agnes framtid är säkrad - Utställning och rallylydnad! Är i grund och botten anti rallylydnad.. Känns så flummigt eftersom jag ÄLSKAR tävlingslydnadens petiga regelbok ;) MEN, jag tror att det är ett roligt sätt att börja tävla på och att komma igång med lydnadsträningen! SÅ, nu ska vi hitta en rolig kurs eller ett roligt läger att utveckas och lära oss mer på! Kan NADA och vill absolut lära mig mer, och tror Agnes kommer passa bra för sporten!
Dessutom var hennes uppfödare på besök i veckan och hon gav Agnes fin kritik! Hon är (tydligen) jättefin (jag kan ju absolut inget alls så jag bara håller med än så länge, haha)! SÅ, i oktober blir det DEBUT i ringen på terrier specialen! EXITED!

Aja, nu är det dags för kudden att få sällskap, trött tjej som måste vila upp sig in för helgen - Tvådagars agilitytävling i Östersund med världens bästa agilitygäng, galet taggad!
Vi hörs!

/Tinan
2 kommentarer:

  1. Jag har också varit anti-rally men efter att ha testat så gillar jag det mer än tävlingslydnaden! Det är ju kul att det är olika moment som man inte vet på förhand och att få hunden att gå fot på höger sida är en utmaning, det blir helt fel för mig men säkert lätt för hunden :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer nog aldrig gilla de mer än tävlingslydnaden men tror att det kan va en kul grej :D och framförallt - nått nytt!! :) ska bli jättespännande!

      Radera