Om oss i flocken

lördag 18 augusti 2012

Lydnad x2, Spår x3 & BildbombDagen inleddes med 6 timmars arbete på Arken innan det "riktiga jobbet" skulle sätta igång! Åkte till Timrå BHK för att drilla lydnad med Mimmi och Nova! Alla tjejerna fick följa med och Ninja och Moggie fick varsitt lydnadspass och skötte sig båda mycket bra! Jättenöjd! Blev en del fotografering också och som vanligt en hel del prat OCH fika ;) Bästa Mimmi, tack för sällskapet!

Påväg hem kunde jag inte låta bli att lägga ett spår åt Moggie.. och då jag kom fram blev det ett till Agnes med.. och.. Alla kan ju inte få utom Ninja? Så la ut tre spår, IPO1 spår till Moggie, Appellspår till Ninja och en 30 meter långt spår till Agnes!

Moggie gjorde stäckorna och apporterna klockrent men slarvade ordentligt i vinklarna så det blir vårt misson till nästa spår!
Ninja spårade kanon men spåret var liiite för långt för konditionen (längre än ett vanligt appellspår, ca 400m), i övrigt kanon!
Agnes börjar förstå vad det handlar om efter 10-15m och efter det går hon kalasfint! Duktiga lilla mustaschen!

När spåren var spårade åkte vi till ICA MAXI för att handla inför morgondagens tävlingar i Sandviken - tre lopp, två agility och ett hopp! Ska bli kul! Åker ner tillsammans med duktiga Ellinore som ska tävla sin yngsta jappe! Taggar galet, även om vi ska kliva upp 5 imorgon.. ;) Wish me luck!

Nej nu blir det gonatt så man orkar med morgondagen och hinner få sig lite skönhetssömn! ;)

Bildbomb från träningen, tack Mimmi om tog alla fina bilder!
Den enda bra bilden jag tog.. Fina ni <3
/Tinan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar