Om oss i flocken

söndag 19 augusti 2012

Agilitytävling - Första nollan

Klev upp 05:00 imorse för att hinna med alla morgonrutiner innan avfärd mot SANDVIKEN och agilitytävling! Ellinore mötte upp mig i Njurunda och vi samåkte därifrån! På alla hemsidor stod det att det skulle regna hela dagen i Sandviken men enligt YR.no så skulle det vara molnigt, vi höll på YR.. Det blev STEKHETT. Kvavt, fuktigt och jättevarmt! Äckligt varmt.. Har aldrig i mitt liv svettas så mycket som idag! Start nummer, 8, 17 och 6 blev våra.

Agilitylopp 1 - Ett kanonlopp med strul i slalom och en feltaxering på långhoppet (matte la av och så även hunden). Skitnöjd med alla annat i loppet, bra flyt och härlig attityd!


Agilitylopp 2 - Ett helt värdelöst lopp.. Som sagt, startnummer 17 av 19 och vid vår start så var ingen hund nollad! SÅ de räckte att ta ett lugnt och säkert lopp.. Jo tjena, lite för "pinn-kåt" och påtok för nervös eftersom vår första pinne kunde stå på spel (för det gör den ju inte i alla lopp?).. La påtok för mycket press på Ninja och var helt kass själv. La inte ens upp filmen för usch.. Vi glömmer de..

Hopplopp1 - VÅRT FÖRSTA NOLLADE LOPP! Ett kanonfint lopp meeen slalomen håller oss på en  fjärdeplats alltså ingen pinne idag (de tre första fick pinne). Jätte, jätte nöjd med loppet och det kändes kanon! OCH att hon håller ihop, koncentration och fart trott en intensiv dag i stekhetta är en vinst i sig, bätte än tidigare tävlingar! Som sagt, skitnöjd med loppet och vem bryr sig om pinnar? ;)


Nu har vi duschat, ätit och vilat och är fit for fight igen! Blogg och analysering blir det nu under kvällen, imorgon blir det back to work! MEN, sammanfattning av helgens tävlande..

VI MÅSTE TRÄNA SLALOM
NÄR LÖNEN KOMMER SÅ SKA ETT SLALOM FLYTTA 
HEM TILL MIG OCH NINJA, PUNKT!


/Tinan

1 kommentar: