Om oss i flocken

måndag 14 oktober 2013

Tillbaks till RUTA(N) ett

Efter lite spån med vänner och bekanta så blir planen som följer - Target! Den ger trygghet och fart OCH tar fokuset ifrån konorna lite! OCH viktigast av allt - En konsekvent matte som VET vad hon vill INNAN hon skickat hunden. Konsekvent och noga! Hur svårt kan det vara? Hon älskar rutan, jag älskar rutan? Done deal! Nästa träning blir imorgon, känner mig laddad! Blir nog ett pass vittring också... Där vi också ska backa både ett och två steg för att slå på näsan igen. Just nu är det enbart apportering och trams. Luuuuugn och fiiiiiiiiin, nosa först, nypa sen!

Förövring känner jag mig riktigt nöjd, hon har riktigt härlig attityd på träningarna och är pigg som attan! Härligt tryck under tassarna i momenten med fart och till och med ett intensivt fritt följ (något vi inte sett ofta hos fröken brun! Tror det hjälper lite att varva med Fixa, konkurrens är något hon går bra på!

Förövrigt går jobbet kanon! Imorgon ska vi vara på trimmet hela dagen, hinner jag blir det bad för Fixan..  Som fäller som ett as! Längtar tills de slutar så man kan köpa nya fällar till bilen..! Vi trivs med livet trotts schäferhår överallt! Tävlingar bokas in och jag ser fram emot att komma igång med träning och tävling! Tävlingslydnaden förblir det roligaste i världen tillsammans med agility! Lycka och kärlek kort sagt!

/ Tinan

2 kommentarer:

  1. Jag har använt mig av target till rutan. Bolt har en grym ruta, självsäkerhet, vet vart han ska med ett jäkla tryck! :)

    SvaraRadera