Om oss i flocken

onsdag 23 oktober 2013

Mot ledighet

Har jobbat soooom ett as dom senaste två veckorna. 6 dagars arbetsvecka förra veckan och fyra dagar den här med mässordersleverans DELUX! Så imorgon ta vi en lugn dag på trimmet i city innan vi rullar ner till mamma i Sollefteå för födelsedagsfirande, spa-mys på Södraberget, hårmodellande och urstädning av lägenheten. Fixa ska få åka med uppfödare Per till Kramfors på utställning även för att fixa extriörbeskrivning och vänstervarv för att få sitt brukschampionat!

Välförtjänt vila och lydnadsklur med bästa mamma!

På lördag är det en vecka till tävling. Hur känns de? Jo, det känns jättebra! Är vi färdiga? Nej! Men med tanke på vårt enorma uppehåll så är jag chockad över att vi tagit igen så pass mycket! Det ska bli jättekul att se hur tävlingen går! Kul även att Emelie är i samma klass så man har någon att bolla med som känner ens hund osv :) Ska bli intressant att se hur det går för oss båda!

Har btw fått schemat för foderutbildningen i Februari och det ska bli SÅ HIMLA KUL! Dessutom snackat med MUSH säljare hos oss om att få lite utbildning på deras produkter som också känns väldigt intressanta! BARF över lag är något som jag är väldigt dålig på så ska bli kul att lära sig lite nytt! Känns så himla kul med ett jobb med så stor möjlighet till utveckling!Nej.. Sängen! Trött trött trött tjej behöver skönhetssömn för att slippa se ut som en panda imorgon.. ;)
/ Tinan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar