Om oss i flocken

lördag 22 oktober 2011

Utbildning!

Snart är det dags att bege sig söderut på utbildning, ska gå en grundkurs i trim på två veckor utanför Uppsala hos Trimkompaniet! Åker ner nästa söndag, spännande! Ska bli riktigt roligt men magen pirrar massor! Trimutbildningen avslutas med en vända ner till HOK för IPO3 debut för Rikard och Rex! Kunde de bli bättre?

Rikard åker imorgon ner till Västerås med Rex för att gör L-test! L-testet kommer genomföras på måndag! Ska bli mycket intressant att se vad dom tycker, stort lycka till till mina killar!
Om Rex går igenom testet som Väktarhund så kommer Rikard  bli Securitas Sundsvalls andra hundförare! Självklart är detta något som hela familjen tycker är superhäftigt, speciellt lilla Yuzka som ser Rex som sin största förebild för tillfället!

Idag har jag och Rikard flyttat hela dagen tillsammans med min pappa så imorgon blir det långpromenad med hundarna som inte fått gjort speciellt mycket alls idag! Måste säga att det känns otroligt skönt redan nu att bo I ETT HUS! Gosh! Hundarna älskar de, ligger på gården och övervakar flyttandet ;)

Nu börjar kursbokandet för Dragkurser i vinter, riktigt taggade tjejer! 

Vi saknar DRAGGRUPPEN i Forshaga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar