Om oss i flocken

torsdag 26 mars 2015

26 mars

Krokodiltårar ena dagen, böna och be om förlåtelse. När man väl förlåtit är de samma visa om igen. Att man aldrig lär sig.. Avskyr att jag är naiv och vill tro och hoppas gott om alla. Jag har snackat mycket skit när jag var yngre men sanningen är ju att man kommer INGENSTANS via skitsnack och det kommer fram. Förr eller senare. Passa tungan. 

Det har varit mycket ett långt tag nu och jag känner att jag har fått fundera extra på VILKA är mina vänner? Egentligen? Vilka står där för att visa att dom bryr sig och vilka står där för att de passar dom för stunden? Står inför viktiga val just nu vilket gör att man undrar. Vilka kan man lita på? Och vilka lyssnar och bryr sig? Det vet man aldrig för ens efteråt.. 

I övriga livet och hemmet har vi spårvila idag! Pisstråkigt men nyttigt.. Tänkte ut och springa men efter 9 arbetsdagar och en 10onde väntande sååå orkade jag inte. Får bli i helgen istället! Istället ska jag städa och göra lägenheteb redo för ledighet. Nog så viktigt.. 

1 kommentar:

  1. Lita på dem som varit med genom alla år, de som ingår i den innersta kretsen. Det är inte alltid säkert att de är med och bäddar för framgång (av en eller annan orsak), men de brukar vara med och hjälpa till när motgångarna kommer!

    SvaraRadera