Om oss i flocken

söndag 23 februari 2014

Tiden springer iväg


Kungungen har bott här i över en månad och växer så de knakar! Snart kommer hon att ha dubblat sin vikt sen hon kom... Undra vart detta ska sluta... Haha! Hon är en stadig valp minst sagt, kraftiga härliga ben och atletisk kropp! Ser fram emot att introducera draget i höst! Hon är iaf just nu 13 veckor drygt och väger 8,4kg! En bordercollie med lite massa ;) 

Fixa börjar visa preggo-tendenser och ser lite kraftigare ut! Hon är väldigt kletig på mig så nu håller vi tummarna hårt för puppisar, vi har gått över halvtid! 

Ninja agerar lättsam-i-alla-lägen när vi haft intensiva veckor med utbildningar, preggot och valpen! Tar ett tag innan man hittar rytm! Men snart så! 

Mamma kom och hälsade på igår så vi åt supergod middag och myste här hemma efter en promenad i solnedgången efter jobbet! Idag klev vi upp och åt lyxig frukost och tog de lugnt. Packade in alla hundarna i bilen och åkte till Nydala, ett jättefin friluftsområde här i Umeå. Solen kikade fram (för första gången sen januari) så man kan säga att vi NJÖT! 8 km i solen blev det och sen lunch på ett mysigt fik. En kanonbra dag kort och gott! 

Idag ska jag på allvar försöka se hur vi ska kunna strukturera upp vår träning. Skärpning matte. Tävlings-check och sen träningsupplägg. Om Fixa är dräktig och ha bäbisar blir hon ju borta drygt 8 veckor vilket betyder lite mer tid för dom andra två. Mm, det ska nog gå att lösa! Två agilitypass med agilitysatsningen är iaf inbokade! :) Vi ska kravla oss back in the game.. Sakta men säkert! 

Förövrigt är det så HIMLA kul att få utbilda sig till instruktör! Härligt gäng, bra lärare och ja.. SÅ SPÄNNANDE! :D Detta kommer bli ett intressant år! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar